B12 – אודות בי 12 תל אביב

B12 – דיינר הבשרים של תל אביב

מסעדת 12-B ממוקמת ברחוב קרליבך 12 בתל אביב. בי 12 תל אביב הינה מסעדת בשרים איכותית הפועלת בסגנון דיינר אמריקאי. 12-B היא שלוחה של בר הבשרים הידוע מביתן אהרון, הסניף התל אביבי בקרליבך שומר על הקונספט המקורי של מזללת הבשרים ומציע אווירה מלהיבה, עיצוב שובה לב ותפריט מגוון הכולל 3 מנות פתיחה, מנות עיקריות על טהרת הבשר האיכותי, סלט ירוק, תפוח אדמה אפוי וקינוח מוס שוקולד.

 

מטבח פתוח ואווירה תוססת ושמחה

 

הצוות המיומן והאדיב של מסעדת 12-B מזמין אתכם לבלות במסעדה המעוצבת, וליהנות מאווירה מדליקה וייחודית. במקום יש מטבח פתוח המזכיר את הדיינרים הוותיקים והאיכותיים בארצות הברית, אפשר לבלות במקום, להזמין ולהגיע לאיסוף עצמי וליהנות מארוחה בשרית טעימה בבית או בעבודה.
תפריט 12-B כולל מנות עיקריות מעולות כגון כבדי עוף במשקל 250 גרם, סטייק לבן, נתח קצבים עסיסי ועשוי היטב במשקל 300 גרם, פיקנייה עגל, סינטה מבשר עגל איכותי, המבורגר במשקל 250 גרם עם אפשרות לתוספת גאודה, אנטרקוט בקר במשקל 350 גרם ועוד. כדאי להתחיל את הארוחה עם אחת ממנות הפתיחה, לבחירתכם אסאדו עגל, המנה המעושנת ושקדי עגל ולהזמין את חמוצי ולחם הבית, ניתן לבחור מנות פתיחה קטנות או גדולות.

 

מנות משביעות וחוויה לכל החושים

 

במסעדת בי 12 מתמחים בבשרים ומציעים מבחר מנות איכותיות וטעימות, כדאי לשבת במקום ולהזמין בירה קרה לצד הבשר, החמוצים והתוספות.
כל המנות במסעדה עשויות במיומנות ובתשוקה ומומלץ לשדרג כל ארוחה עם תוספת של תפוח אדמה אפוי המתובל במלח ופלפל שחור, ולסיום מושלם של הארוחה אל תוותרו על מוס שוקולד ואספרסו חזק ומשובח.
בואו לבלות במסעדת 12-B בקרליבך בתל אביב ותיהנו מאווירה צעירה, ממוזיקה טובה ומבירות מעולות ואם אין לכם זמן לשבבת אצלנו, הזמינו איסוף עצמי ואנו נארגן לכם ארוחה משובחת אותה תוכלו לאכול בכל מקום

כל נתח מטופל, מיושן ועובר לתנורים המיוחדים שלנו, לעישון או צלייה. גם כאן בחרנו בשיטות הכנה ללא פחם ושריפה, השומרות על אחידות בטעמים, פיזור חום המדויק לנתח וכמובן שבריאות ומזינות יותר מצלייה על גחלים.
בחירת הנתחים, הציוד הייחודי, הדאגה לבשר, אופן ההכנה והצוות המיומן מבטיחים חוויה אחרת של טעמים למביני דבר ואוהבי בשר.

המסעדה מציעה תפריט קבוע, ארוחות עסקיות וספיישלים משתנים. פתוחה בכל ימות השבוע מהצהריים ועד אחרון הלקוחות. בימי שלישי וחמישי מתקיימים ערבי קונספט ומומלץ להזמין מקומות מראש.
רוצים לדעת עוד על בחירת נתחים, וההבדל המהותי בין צלייה על גחלים לצלייה בתנורים?
עקבו אחרינו בפייסבוק לפרסומים בנושא