המבורגר מהיר לצהריים? נתחים מיושנים לארוחת ערב חגיגית?
כוסית של לילה על הבר? בדיוק בשביל זה אנחנו כאן:
הבשר
אנחנו עובדים עם בשר ישראלי טרי, ומיישנים אותו במקום על פי האופי של כל נתח, לפני שאנחנו מעבירים אותו לצלייה. המנות מוגשות עם רוטב צ'ימיצ'ורי שאנחנו עושים במקום, חרדל חריף במיוחד ועגבניות לחות
התנורים
תנורי הברזל המיוחדים שלנו, פועלים ללא פחם או שריפה, ומאפשרים לנו גם לשמור על אוויר נקי וגם לשמור על פיזור חום אחיד. כדי שנוכל לדייק את מידות העשייה של כל נתח ונתח על פי טעמכם
התוספות
לדעתנו בשר טוב לא צריך יותר מדי תוספות סביבו. לפעמים הן אפילו קצת מפריעות. לכן רשימת התוספות שלנו כוללת רק סלט ירקות טרי וחמצמץ שאנחנו מכינים ברגע ההזמנה ותפוח אדמה אפוי עם חמאת תבלינים. לקינוח יש לנו מוס שוקולד שנעשה במקום
המיוחדים
כדי לעשות את העסק קצת יותר מעניין, אנחנו מכינים כמעט כל יום, מנות מיוחדות כמו: בטן חזיר, צוואר טלה, כרוב ממולא ועוד ונתחים מיוחדים כמו: שייטל, או דנבר. רוצים לדעת יותר? תשאלו אותנו על הספיישלים
המשקאות
בירה קרה הולכת מצוין עם כל המנות שלנו, אולי גם קצת וויסקי. למקרה שיתחשק לכם לשתות משהו אחר, סביר להניח שתמצאו אותו בבר הצנוע ורציני שלנו, ליד יינות מעניינים מהארץ והעולם, וכמובן גם משקאות קלים
האירועים
מסיבות, הופעות אינטימיות, ערבי יינן, ארוחות מיוחדות ועוד. אצלנו תוכלו לקבל, חוץ מאוכל טוב, גם מזון לנפש ולמחשבה. אתם מוזמנים להצטרף לרשימת התפוצה שלנו או לעקוב אחרינו ברשתות החברתיות ולקבל עדכונים על אירועים מיוחדים
החנייה
מגיעים ברכב ולא רוצים להסתבך? חפשו בWase-: חניון גבעון